Skip to main content
El present és el resultat necessari de tot passat i la causa necessària de tot el futur.

Robert Green

Present

Els serveis

Els nostres serveis potser canvien alguna cosa de la teva vida però el que segur que canvien és la vida del teu negoci.

consultoria

Servei professional especialitzat en àrees. Plans de comunicació personalitzats. Relació amb els mitjans de comunicació i altres partners per aprofitament de sinèrgies. Anàlisi d’oportunitats. Creació de plans específics per target.

redacció especialitzada

Elaboració de continguts escrits i digitals, de temes especialitzats i generals. Entrevistes i reportatges per ser publicats pels mitjans. Creem notícies del dia a dia dels nostres clients.

posicionament

Escollir l’estratègia per aconseguir que un producte o servei ocupi un lloc diferent i distintiu.

fotografia

Diferents disciplines fotogràfiques: Artística, documental, de producte, gastronòmica… sempre alimentant la creativitat i buscant la diferència en l’enquadrament i en la descripció de la imatge.

difusió

No només difonem, sinó que recopilem el que del nostre treball s’emet. Feedback. Estudis de retorn d’imatge.

relacions públiques

Procés d’investigació i tècniques de comunicació per poder anticipar-se a l’opinió pública.

comunicació corporativa

Estratègies de comunicació per a organitzacions. Calendari d’accions comunicatives valorant temps i conjuntures. Comunicació empresarial interna, orientant la forma com l’empresa es comunica amb el seu equip humà. Reputació corporativa.

creativitats

Trencar motlles rutinàries i desenvolupar solucions innovadores i imaginatives a nivell de producte, serveis o estratègies.

comunicació de crisi

Anticipar-se a la crisi per endavant possibles escenaris i estudiar com comunicar cada missatge.

projectes

Donar resposta a totes aquestes preguntes: Què es vol fer? • Per què es vol fer? • Per a què es vol fer? • On es vol fer? • Com es farà? • Quan es farà? • A qui s’adreça? • Amb què es farà? • Qui ho farà? Planificar i executar.

xarxes socials

Atraure a un públic més ampli a través de xarxes socials; elecció de les adequades per aconseguir cada meta proposada. Creació de perfils. Identificació de públics objectius.

campanyes

Anàlisi de mercat i plans de màrqueting. Estudis de casos d’èxit i elaboració de white paper.

esdeveniments i actes de premsa

Organització des de zero d’esdeveniments externs i interns segons els objectius a assolir. Control de la seva execució i de tota la logística perquè l’esdeveniment pensat succeeixi com ha estat plantejat.

publicacions

De tot tipus: Revistes, fullets, newsletters, llibres, targetes de visita, cartells… Edició, maquetació, disseny, correcció, traducció. Control pre i post impressió.

imatge

Creació d’elements d’imatge corporativa per donar forma a cada projecte. Accions que parlin més que les pròpies paraules.

base de dades

Potent agenda de mitjans d’àmbit genèric i especialitzat. communicat té una base de contactes pròpia en tota la cadena de comunicació: agències, premsa, ràdio, televisió, mitjans especialitzats i digitals. Mantenim una relació personalitzada amb els professionals que els representen.

Close Menu
This site is registered on wpml.org as a development site.