Skip to main content
Allò que no es comunica no existeix.

Som

Una declaració de principis

communicat, de la llengua llatina, significa comunicar-se. Fer bé aquesta acció d’intercanvi i transmissió en un món globalitzat, molt homogeneïtzat pel que fa a tendències i ple d’eines i canals per utilitzar, és un repte sempre nou que requereix de solucions i estratègies en comunicació.

Les relacions humanes s’aconsegueixen a través de la comunicació; empresarialment també, perquè una empresa està formada per persones. La comunicació és una eina imprescindible per fomentar la productivitat i mantenir relacions laborals sòlides a tots els nivells de l’empresa. Internament, augmenta la motivació, el compromís i la implicació dels treballadors, sent la base de la cooperació. A nivell extern, comunicar bé és el motor que pot determinar una bona o una mala imatge corporativa i, en conseqüència, més o menys èxit a l’hora d’establir, mantenir o augmentar relacions comercials, connectar amb el mercat i construir lleialtats. En definitiva, destacar posant valor al missatge. La comunicació estratègica permet gestionar els intangibles de qualsevol organització, incorporant elements d’aquesta comunicació com a part de la estratègia.

Cada empresa o entitat és un món únic, de manera que les solucions a mida són les apropiades per crear identitat, mostrar l’ADN o ser present on es vol estar, des de la diferència. Passat, present i futur per fer important l’avui. Passat, present i futur per fer important l’avui.

Know-how
Experiència
Habilitats

Know-How

Encara que communicat es va constituir el 2022, lidera l’equip una persona professional amb carrera en el món del periodisme, la psicologia, el disseny i la fotografia, activa en el sector de la comunicació des de 1991, primer des d’una redacció de premsa local, seguidament estatal en les seccions de societat i política, i durant més d’un terç de segle especialitzant-se en treballs de direcció en agència de notícies, encapçalant fins i tot una empresa de clipping. La polivalència de treballar en una agència pròpia i a compte d’un tercer permet haver passat per gairebé tots els apartats del món de la comunicació i tenir una bagatge i una mirada oberta del sector. Aquest és el seu CV.

Experiència

Com a empresa consultora de comunicació i especialitzada en relacions amb els mitjans de comunicació, communicat disposa d’un equip per oferir diferenciació en comunicació interna i corporativa, xarxes socials i relacions institucionals i amb els mitjans.

Habilidades

Així com en la destresa personal de cadascuna de les persones que integren l’equip humà professional, amb els nostres clients desitgem compartir: Coneixement · Empatia · Orientació en la presa de decisions · Comunicació assertiva · Creativitat · Sumar en les relacions interpersonals externes i internes · Pensament crític · Trobar les millors solucions en comunicació.

Close Menu
This site is registered on wpml.org as a development site.